Welkom bij ons kantoor

We heten u van harte welkom op deze website. U ontdekt er niet alleen onze brede waaier aan diensten maar u verneemt er ook meer over onze filosofie en manier van werken.

Pensioensparen

Een pensioenspaarverzekering biedt u verschillende oplossingen om een kapitaal op te bouwen voor een comfortabel pensioen en u geniet tegelijkertijd een belangrijk fiscaal voordeel ...
Lees Meer

Familiale Verzekering

Potje breken, Potje betalen Je laat per ongeluk de laptop van je vriendin vallen. Je hond valt een andere hond aan op straat. Je ...
Lees Meer

Nieuwsberichten

Onafhankelijke en kwalitatieve artikels rond verzekeringen, levensverzekeringen en niet-levensverzekeringen.

voetbal

Ben je als sporter goed verzekerd?

school

Terug naar school, maar ook goed verzekerd?

divorce

Je gaat scheiden. Wat met je verzekeringen?

Waarvoor kan u bij ons terecht?

Wij zijn uw persoonlijke brug met diverse verzekerings-maatschappijen. In alle onafhankelijkheid begeleiden en adviseren wij u in het vinden van een oplossing op maat.

Risico's horen bij het leven, maar riscio's horen uw leven niet te bepalen. Als u een goed pakket schadeverzekerringen hebt, hoeft u zich geen zorgen meer te maken, die worden dan opgevangen. Levensverzekeringen zijn er om nabestaanden financieel te ondersteunen als één van de partners overlijdt. Maar u kunt er ook zekerheid voor later mee opbouwen dmv een aanvullend pensioen.

Ook geven wij u de gelegenheid om volkomen gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.Wij wensen u veel surfplezier en hopen binnenkort meer van u te mogen horen. Uiteraard staan wij eveneens persoonlijk tot uw dienst, want daar zijn we voor.

Openingsuren Kantoor

Maandag 9 tot 13 uur
Dinsdag  9 tot 13 uur
Woensdag Op afspraak
Donderdag 9 tot 13 uur
Vrijdag   9 tot 13 uur

Buiten de kantooruren kan steeds op afspraak. 

Sluit Menu